Bingo geschiedenis
Bingo tips
Bingo online

Bingo

Bingo, wie kent het klassieke spelletje nou niet? Bingohouse.nl is de website die helemaal gericht is op het spelen van bingo. Bingo is al jarenlang een ongekend populair gezelschapspel voor jong en oud. Bij Bingohouse.nl vind je naast spelregels, geschiedenis en bingo tips ook een agenda waar georganiseerde bingospelen zijn georganiseerd. Naast dit alles kun je ook rechtstreeks bingo spelen met onze online bingospellen. Of kienen, zoals het spel volgens onlinekienen.info vaak in het zuiden van het land wordt genoemd. Speel direct een potje bingo met ons, jouw vrienden of samen met vele andere spelers uit heel Nederland.

Altijd en overal een potje bingo spelen

Speel je graag een potje bingo, maar heb je een druk leven en geen tijd om naar het casino te gaan of wil jij je huis er niet voor uit? Bij Bingohouse kun je op elk gewenst moment en plaats bingo spelen. Vanachter jouw computer of met de laptop op de bank? Je hoeft niet bang te zijn dat je geen sociale contacten meer hebt wanneer je online bingo speelt. Tegenwoordig hebben de meeste online bingospellen een chatroom waar je online gesprekken kunt voeren met medespelers. De meeste spellen hebben zelfs een mogelijkheid om met meerdere tegenspelers een gesprek te voeren.

Speel met je vrienden of familie

Verder bieden de meeste bingo spellen de optie om zelf een tegenstander te selecteren. Dus online bingo spelen met familie, vrienden of kennissen is een leuke bezigheid als je niet op dezelfde plaats bent. Speel dit spelletje nu niet alleen op de camping, in het buurthuis of in het bejaardenhuis maar nu ook makkelijk vanuit thuis online!

Wij wensen je alvast heel veel bingoplezier. Bijvoorbeeld bij Bingolot of deze aanbieder:

Artikelen

Bingo geschiedenis

Bingo is ontstaan in de 16e eeuw in Italië. Om precies te zijn kwam dit spel voort uit de Italiaanse loterij, genaamd Lo Giuoco del Lotto dItalia. Deze Italiaanse loterij dateert uit 1530 en is nog steeds een bestaande loterij. Al snel werd Bingo bekend over de grenzen van Italië. Frankrijk startte in 1778 een eigen bingo loterij. De n

Lees meer...

Bingo spelregels

Niet bij iedereen zijn de bingo spelregels bekend, daarom hebben wij ze nog even allemaal op een rij gezet. Bingo is een eenvoudig spel waardoor het zowel voor jong en oud een geschikt spel is om te spelen. Het voordeel van online bingo spelen is dat een aantal opties automatisch gedaan worden.

De regels van een Bingo spel

Lees meer...

© 2024 bingohouse.nl | Bingo map