Bingo geschiedenis
Bingo online
Bingo spelregels

Bingo tips

Bingo is een kansspel en dat betekent dat je op goed geluk moet spelen. Er is dus geen strategie of techniek voor dit spel waardoor je meer kans maakt op een prijs. Toch zijn er enkele tips waarmee jij je winkansen vergroot. Natuurlijk is geluk de beste tactiek om te winnen.

Tip 1: Weinig spelers

Kies bingozalen waar de minste speler aanwezig zijn. Hoe minder spelers aanwezig zijn hoe groter de kans is om daadwerkelijk de winnaar te zijn. Je hebt dan meer kans dat jij jouw bingokaart vol hebt. Een nadeel dat er weinig spelers aanwezig zijn is dat de prijs dan ook minder is.

Tip 2: Meerdere bingokaarten

Je vergroot je winkansen wanneer je met meerdere bingokaarten speelt. Hiermee vergroot je namelijk het aantal getallen. Een nadeel hiervan is dat het bingospel dan ook duurder wordt. Voordat je meerdere bingokaarten aanschaft is het aan te raden om te kijken wat de tegenstanders doen en dat je een budget bepaalt wat je aan het bingospel uit wilt geven.

Wanneer je besluit om meerdere bingokaarten te kopen, dan is het verstandig bingokaarten te kiezen die veel variëren wat betreft de cijfers.

Tip 3: Gebruik automatische aanvul functie

Bij enkele online bingospellen is het mogelijk om een functie in te stellen waarbij de computer automatisch de juiste nummer op je bingokaart aanvinkt. Hierdoor voorkom je dat je fouten maakt.

© 2024 bingohouse.nl | Bingo map