Bingo spelregels
Bingo geschiedenis
Bingo tips

Bingo spelen

Bingo is een spel wat voor veel plezier zorgt en mocht je winnen dan is het ook een leuke aanvulling op je zakcentje. Bingo is een spel waarbij een deelnemer een bingokaart koopt. Op deze bingokaart staan diverse getallen vermeld. De bedoeling is om een rij of de hele kaart af te vinken op de bingokaart met de nummers die benoemd worden door een spreker. Uit een grote zak of uit een draaiende bol worden bepaalde getallen getrokken. Mocht het betreffende getal op jouw bingokaart staan dan moet je deze afvinken. Wanneer je als eerste een bepaalde rij of kaart vol hebt dan mag je vol enthousiasme BINGO roepen. De prijzen zijn per bingospel verschillend.

Een populair spel niet alleen onder de ouderen

Bingo staat bekend als bejaardenspel. In veel verzorgingshuizen en bejaardenhuizen wordt wekelijks een bingoavond of middag georganiseerd. Tegenwoordig zijn bingospellen immens populair online, dat niet alleen ouderen maar ook jongeren dit spel spelen. Bingo wordt tegenwoordig door iedereen gespeel, jong of oud, vrouw of man, voor ieder wat wils. Je kunt bingo via vele aanbieders spelen. Er heerst echter nog altijd een groot vraagteken bij mensen of het veilig is online te spelen. Om bingo hangt nog een waas van vraagtekens, maar door deze website geven je voldoende achtergrond informatie om een keuze te kunnen maken voor een betrouwbare aanbieder. Al onze tips zijn tot stand gekomen in samenwerking met bingo review website bingospelenonline.nl en zijn onafhankelijk. Kies dan ook een van de online bingo aanbieders die je op deze websites vind. Tevens profiteer je dan vaak van aantrekkelijke aanbiedingen en stortingsbonussen. Doe er je voordeel mee op.

Artikelen

Bingo online

Bingo is al eeuwenlang een bekend spel voor alle leeftijden. Niet alleen in het casino en buurthuizen kun je bingo spelen, nu ook heel makkelijk online. De moderne wereld is hectisch, mensen hebben geen tijd meer voor ontspanning en entertainment. Dat is dan ook de reden dat veel mensen online spelen. Niet alleen bingo. Je ziet het ook terug bij

Lees meer...

Bingo tips

Bingo is een kansspel en dat betekent dat je op goed geluk moet spelen. Er is dus geen strategie of techniek voor dit spel waardoor je meer kans maakt op een prijs. Toch zijn er enkele tips waarmee jij je winkansen vergroot. Natuurlijk is geluk de beste tactiek om te winnen.

Tip 1: Weinig spelers

Kies bingozalen waar de min

Lees meer...

© 2024 bingohouse.nl | Bingo map